2023.07.03-07. – Zenetábor Balatonszárszó

1. nap

Délelőtt utaztunk, ebédre értünk oda. A nem túl nagy hőség ellenére azért nem maradhatott el, hogy a Balatonban megmártózzunk.

2. nap

Reggeli után először csak szólampróbákat tartottunk, aztán 2 rövidebb szünettel teljes zenekari próba is volt. Majd a táborba érve a jól megérdemelt ebéd. Az ebéd utáni csendes pihenőt követően nem maradhatott el a fürdés, aztán vacsora után egy kis örömzenélésre került sor.

3. nap

Ez a nap sem telt unalmasan, ugyanis reggeli után rögtön kezdetét is vette a zenekari próba, valamint az azzal egybekötött szólampróbák és német nyelvű daltanulás. Ebéd után ismét célba vettük a Balatont, immár kellemes nyári melegben, kellemesen meleg víz-hőmérséklettel.

4. nap

Ez a nap sem telt unalmasan. A zenekari próbán végigjátszottuk a zárókoncertes repertoárunkat, majd a táborba visszaérkezve ebéd fogadott bennünket. A délutáni csendes pihenő után meglátogattuk a Balatont is, azonban a szeles idő miatt nem tudtunk sokat fürdeni. Ezért a korábbi vacsorát követően vicces hangulatú sorversenyre került sor, amit a gyerekek és a felnőttek is egyaránt élveztek.

5. nap

Ezen a napon reggeli után bepakoltunk a buszokba, és az elmaradhatatlan utolsó közös képet követően hazautaztunk.

Scroll to Top