Galéria

2023.07.08. – Nyárköszöntő és táborzáró koncert

A 12. zenetábort követően ismét megrendezésre került a zárókoncertünk. Idén 16 zeneszámmal készültünk a zenetábor hetében, ami nem kis kihívás volt a zenekar részére, de megérte. Csapatunk most is kitett magáért. Ami bennünk volt, azt megmutattuk. Videó

2023.07.03-07. – Zenetábor Balatonszárszó

1. nap Délelőtt utaztunk, ebédre értünk oda. A nem túl nagy hőség ellenére azért nem maradhatott el, hogy a Balatonban megmártózzunk. 2. nap Reggeli után először csak szólampróbákat tartottunk, aztán 2 rövidebb szünettel teljes zenekari próba is volt. Majd a táborba érve a jól megérdemelt ebéd. Az ebéd utáni csendes pihenőt követően nem maradhatott el a fürdés, aztán vacsora után egy kis örömzenélésre került sor. 3. nap Ez a nap sem telt unalmasan, ugyanis reggeli után rögtön kezdetét is vette a zenekari próba, valamint az azzal egybekötött szólampróbák és német nyelvű daltanulás. Ebéd után ismét célba vettük a Balatont, immár kellemes nyári melegben, kellemesen meleg víz-hőmérséklettel. 4. nap Ez a nap sem telt unalmasan. A zenekari próbán végigjátszottuk a zárókoncertes repertoárunkat, majd a táborba visszaérkezve ebéd fogadott bennünket. A délutáni csendes pihenő után meglátogattuk a Balatont is, azonban a szeles idő miatt nem tudtunk sokat fürdeni. Ezért a korábbi vacsorát követően vicces hangulatú sorversenyre került sor, amit a gyerekek és a felnőttek is egyaránt élveztek. 5. nap Ezen a napon reggeli után bepakoltunk a buszokba, és az elmaradhatatlan utolsó közös képet követően hazautaztunk.

2023.06.03. – Német Nemzetiségi Nap Dunaszekcsőn

A 26. Dunaszekcsői Német Nemzetiségi Délutánon ugyan utolsó fellépőként szerepeltünk, de annál nagyobb szeretettel szolgáltattuk zenéinket hálás közönségünk részére csakúgy, mint a szentmisét megelőző térzenét és az azt követő koszorúzást és menetzenét a szabadtéri színpadhoz.

Scroll to Top